Centar za urbani i teritorijalni razvoj

Priprema projekata iz područja energetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije za 2 natječaja: 4c1.2 i 4c1.1

Centar za urbani i teritorijalni razvoj (CUTER) - organizira jednodnevnu edukaciju, u srijedu 15. srpnja 2015. godine u Osijeku, Kino Urania, Šetalište Vjekoslava Hengla 1, s početkom u 9:30 sati s temom:

Priprema projekata iz područja energetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije za 2 natječaja:

Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koji obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja - 4c1.2”

i

Priprema projektne dokumentacije za energetsku obnovu i poticanje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja – 4c1.1“

 

Edukacija je namijenjena:

  • Prijaviteljima iz javnih visokih učilišta
  • Prijaviteljima iz javnih znanstvenih organizacija
  • Prijaviteljiima iz jedinica lokalne samouprave – gradovima i općinama
  • Prijaviteljima iz jedinica regionalne (podrucne) samouprave
  • Sveučilištima, školama i vrtićima

 

Cilj edukacije je sustavno predstaviti i analizirati mogućnosti za financiranje projektnih ideja u području energetske učinkovitosti putem natječaja:

1.Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koji obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja 4c1.2”, objavljenog 19.06.2015.

2. Priprema projektne dokumentacije za energetsku obnovu i poticanje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja – 4c1.1, koji će se prema najaviobjaviti do 14.07.2015.

Sudionici edukacije saznati će sve potrebne informacije kako bi uspješno pripremili vlastiti projekt za navedeni natječaj. Tijekom edukacije polaznicima ćemo pružiti uvid u uvjete za sudjelovanje u natječaju te u potrebnu natječajnu dokumentaciju. Ukazati ćemo koji su iznosi bespovratnih sredstava na raspolaganju te što se konkretno može financirati unutar navedenog natječaja.

Polaznicima ćemo dati konkretne savjete kako krenuti u razvoj njihovih projekata, ukazati im jesu li njihovi projekti prihvatljivi za prijavu te dati smjernice na što trebaju paziti prilikom pripreme projektne dokumentacije, imajući u vidu posebne zahtjeve natječaja.

Predavač je gđa. Ana Pavičić Kaselj iz Centra za urbani i teritorijalni razvoj (CUTER), Kikićeva 7, 10000 Zagreb.

Cijena edukacije iznosi 800,00 Kn po osobi plativo temeljem predračuna izdanog od strane Centra za urbani i teritorijalni razvoj (CUTER). U cijenu su uključeni dostava i analiza projektnih obrazaca, održavanje edukacije i predavanja, materijali u pisanoj i elektronskoj formi, materijali za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju na e-mail adresu: lidija@frank.ventures

Nakon primljenog predračuna, a najkasnije do 13. srpnja 2015. potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR9723600001102395961 kod Zagrebačke banke d.d. „Za edukaciju - 15.07.2015. “ i poziv na broj predračuna. 

 

Veselimo se našem zajedničkom radu!